Selecteer een pagina

ONZE DIENSTEN

ANALYSE

Al onze klanten worden steeds nauw betrokken in de uitvoering van hun projecten. Kleine aanpassingen of volledig nieuwe ontwerpen, telkens weer zijn onze technici op zoek naar een manier om u bij te staan bij de ontwikkeling van een product.

Bij Tec-sol beginnen wij elk project met een wit blad, wij schetsen vanaf de basis uw behoefte. Bestaande producten analyseren wij in overleg met de klant. Het comfort en de functionaliteit van het ontwerp,zowel machanisch als elektrisch,moet een sterke basis vormen voor het eindproduct. Daarvoor worden bij Tec-sol alle functionele fabricatenonderworpen aan een grondige analyse. Wij gaan na welke de belangrijkste voorwaarden zijn om uw product uit te werken en welke kenmerken deze moet omvatten. Op deze basis stelt Tec-sol uw prioriteiten vast;levensduur,kostprijs, design … en wordt nagegaan hoe deze het best kunnen worden geproduceerd met oog voor veiligheid en gebruiksgemak.

VERSPANING

Tec-sol heeft op korte termijn een stevige reputatie uitgebouwd op vlak conventionele en CNC verspaning. Onze opdrachten zijn vaak uniek, daarom is het belangrijk om beroep te kunnen doen op ervaren frezers en draaiers. De opdrachten van Tec-Sol variëren van het bewerken van eenvoudige mechanische ontwikkelingen tot uiterst complexe toepassingen voor diverse producten van private en industriële opdrachtgevers.

Ons modern CNC gestuurd machinepark, met bekwame programmeurs, zorgt ervoor dat elke opdracht tot een verfijnd eindresultaat kan worden gebracht. Tec-Sol maakt gebruik van CNC computergestuurde, draai-en freesbanken. Zo zijn we in staat om series of unieke stukken af te werken tot in het fijnste detail en met de gewenste tolerantie. U ziet, ook het complexere werk gaan wij niet uit weg.

LASWERK

Tec-sol Engineering staat garant voor een onberispelijk manier van laswerk.
Wij zijn dan ook fier op de reeds gerealiseerde projecten en wij kijken steeds weer uit naar een volgende. Onze gecertificeerde lassers beheersen de knepen van het vak en zijn in staat om zowel nieuwe als oude onderdelen te lassen met onze TIG, MIG, MAG of plasma toestellen.

Laswerk in onder ander inox, aluminium, staal, cortenstaal, titanium, … werken wij af en dit eventueel in combinatie met draai en freeswerk. Tijdens persoonlijke overlegmomenten gaan wij op zoek naar de mogelijkheden en oplossingen voor specifieke situaties. Alleen zo kunnen wij u verzekeren van een afgewerkt product op maat van uw wensen.

METALEN TRAPPEN & CONSTRUCTIES

Tec-sol vervaardigt trappen, leuningen en ballustrades in inox,  aluminium en ijzer op maat van elke woning of onderneming. Wij laten onze constructies tot leven komen in een eigentijdse architectuur, perfect op maat van de reeds gerealiseerde of nog te realiseren projecten.

Wij kiezen dan ook voor een duurzame manier werken waar u zich kan in terugvinden.
Bij Tec-Sol wordt alles ontworpen in overleg met de klant en indien gewenst presenteren wij dit in een 3D ontwerp volgens uw vooropgestelde wensen en eisen. De combinatie van onze kwaliteit en functionaliteit zorgen voor een praktisch en esthetisch resultaat.
Door al onze ontwerpen in ons eigen atelier te fabriceren zorgen wij voor een excellente kwaliteit en zuivere afwerking. Tec-Sol staat dan ook garant voor het perfecte eindproduct dat aan alle vooropgestelde normen voldoet. Niet alleen het esthetische aspect is belangrijk, daarom ontwikkelen wij al onze producten met een maximaal gebruikscomfort binnen de meest veilige omstandigheden. De ontwikkeling en productie worden dan ook strikt onder de loep genomen.

U kan bij Tec-Sol terecht voor al uw mechanische engineering projecten.

Onze diensten op een rijtje

ONTWERP

ANALYSE

VERSPANING

MACHINEBOUW

PLAATBEWERKING

LASWERK

STUKWERK & SERIEWERK

METALEN TRAPPEN EN CONSTRUCTIES